Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta je mobilni podstavek, Uvod o funkciji mobilnog postolja.
Jul 11, 2017

Šta je Mobile Padestal, uvod u funkciju Mobile Padestal.

 

Mobilno podnožje takođe ima ime pod nazivom kutija za uklanjanje datoteka . Mobilna postolja je jednostavna za instalaciju, višekratna, može biti industrijska proizvodnja, vatra, zaštita životne sredine i tako dalje. Mobilna postolja donosi veliku pogodnost ljudskom radu, kao što je besplatna lokacija mobilnog pedestala na stolu, omogućavajući razmenu prostora naizmenično.


00011784.jpg

 

1. Prvo rekao kabinet i fioku. Glavna ladica kabineta i ormana su hladno valjani čelik. Hladno valjani čelik ima puno boja koje se mogu ponuditi kupcima.

 

2, staza za mobilni podstavek , to je dno malenog točkova koji se koristi za klizanje. Trenutno se aktivnosti kabineta uglavnom zasnivaju na hladno valjanoj čeličnoj ploči. Mogu se prskati, galvanizirati i druge metode obrade kako bi se aktivnosti kabineta izgledale vrlo svetlo i elegantno.

 

3. Na kraju, zaključavanje mobilnog postolja , svi znamo da mnogi kancelarijski materijali moraju biti povjerljivi. Zato je imperativ igrati na kabinetu. Sa tačke gledišta trajnosti, najbolji je materijal od nerđajućeg čelika, posebno za površinske materijale, a korišćenje više će biti svetlo. Čelična mobilna postolja dobra čvrstoća, jaka otpornost na koroziju, boja nepromenjena.


00011783.jpg

 

VMS mobilna postolja je mala i slatka i slobodna je za pokret. U našoj kancelariji za zapošljavanje, ne treba koristiti ruku držite informacije, direktno na mobilnom postolju nežno potisnuti do odredišta, kako napora, tako i vremena.