Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Vijesti > Sadržaj
Čelični ormar vam daje 6 veliki uživanje
Jul 18, 2017

Čelični ormarvam daje 6 veliki uživanje.


00000108.jpg


1. vrlo personalizirane, moderneČelični ormarzbog tankih metalnih cijevi žilavost, dobra duktilnost dizajniran slijediti dizajner, dati punu igrati za maštu, obrađene u različitim stilovima. Prilično umjetnički ukus i to je blagdan za oči.

2. šarene izbor. površine oplate namještaja može se reći da se šareni, neka Međunarodna naprednu tehnologiju, kvalitetčelik namještaja razreda na vrlo visokoj razini.

3. razne kategorije,VMSworks tvrtkakategorija čelika namještaj i razne je vrlo bogat, pogodan za korištenje u društvo, škola, vlada namještaj dostupne.

4. uz slaganje funkcija. Mnoge vrste čelika namještaj s preklop funkcija, ne samo jednostavan za korištenje, ali i uštede prostora.

5. roba jeftin, cijena čelika namještaja od drveta namještaj biti puno jeftinije. Ovo je za ljude koji žele položiti ured svjetlosti i lijep i kreativan, to može opisati kao jeftin.

6. sasvim estetsku vrijednost, posljednje dvije godine u domaćem izbacila iz željezo namještaj u Klasičnom šarma u naizgled Hrapav stil, elegantan i još moderni okus, znatnu umjetničku uvažavanje vrijednosti i estetske vrijednosti.