Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Vijesti > Sadržaj
O inspekciji čelika
Jul 04, 2017

Na pregledu ormarića od čelika

Proizvod je siguran da se testira, a u procesu fabrike takodje se mora testirati Prilikom nabavke ormarića za čišćenje čelika . Ako želite osigurati da se proizvod dobrog kvaliteta može izvršiti kroz nekoliko delova, kako biste osigurali sigurnosni proces korištenja.

00013557.jpg

U početku, u odsustvu bilo čega kada je kutija za čelične cijevi između svjetlosti, možete staviti proizvod na tresenje, izgledati ravno, ako ne dovoljno osjećaj ravnoteže, biće potresen prilikom upotrebe, to je prilično nesigurno.

 

Istovremeno smo otkrili da se vrata takođe koriste u procesu često nailaze na problem, ako želite da se uverite da je uobičajeni posao u jednostavnom za korištenje, najbolje je da se testira, na primer, vi može videti kada je razmak prevelik ili ne, ali i otvaranjem vrata da bi se videlo da li postoji fenomen slivanja ili ne.

 

Pored toga, za čelični kabinet u smislu proizvodnog procesa je detaljniji, na vijčanom testu je važnije, ako možete staviti svaki zavrtanj zaključan zaključan, naravno u budućnosti neće se desiti problem padajućih vijaka.

00011373.jpg


VMSworks kompanija strogo poštuje proces proizvodnje kancelarijskog nameštaja , pažljivo provjerava detalje svakog proizvoda, kako bi postigao međunarodne standarde i zadovoljstvo kupaca. Svaki od naših proizvoda može izdržati rigorozno testiranje i pregled, pružit će vam najbolje iskustvo u proizvodnji i cenovno iskustvo.