Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako održavati čelika uredski namještaj
Jun 29, 2017

    

Kako održavati čelika uredski namještaj


00007715.jpg

 

U naš ured život uz neke zajedničke uredski namještaj, postoje neke neobične uredski namještaj kao što su čelični uredski namještaj, ova vrsta uredskog namještaja,nakon kupnje morate obratiti pozornost da mjere zaštite, ZatimVMSworkstvrtka za sve objasniti potrebu obraćati pažnju na to mjesto.


00007745.jpg

 

Prva je izbjegavanje udaraca, pa u uredski namještaj rukovanje procesu pažljivo olako, ne zaboravite staviti čelika namještaj na zemlju također bi trebali biti glatki, da namještaj četiri noge stabilan, običan zemlju, ako se trese nestabilnosti, vrijeme će učiniti na mala deformacija namještaja, utječe na život namještaja.

 

 

Drugo, ukazao da je daleko od kemikalija kao što su kiseline i lužine, kiseline i lužine korozivni učinak na željezo vrlo velik,čelik namještajAko su slučajno uprljanu kiseline i lužine, da isprati odmah sa vodom u kanalizaciju, a zatim suha suhom vatom. Izvan uredski namještaj postaviti u položaj, to je najbolje izbjegavati izloženost suncu pod prozorom. Jer čelik namještaj za dugo vremena na suncu, polako boja boja će se promijeniti; boja boje sloj će biti suha, ljušti, metal će se pojaviti propadanje oksidacije.

 

 

uČelični ormarić,ormari ostale čiste prašinu, najbolji izbor pamučne trikotaže za krpe, nježno obrišite površinu čelika namještaja, za depresiju i reljefni ukras prašine, najbolje je koristiti meke vune četka za prašinu.