Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Vijesti > Sadržaj
Kreativno razmišljanje U Uredski namještaj Od VMSworks Uredski namještaj
Apr 15, 2017

Prema odjel za kulturu, medije i sport, namještaj kreativne industrije godišnje doprinose sve više i više na ekonomiju zemlje 's.


Kinesko tržište namještaja u stalnom razvoju i inovacijama, s kineske industrije namještaja i zanatske udruženje optimističan da će industrije namještaja i dalje doprinose brzom razvoju kineske ekonomije.


software-solutions-image.jpg

Kineskom tržištu namještaja trenutno učestvuje sa više od 20% u industriji namještaja širom svijeta. Postoji veliki potencijal za rast u zemlji, koji zahtijeva podršku od svih aktera, uključujući i vladu, posebno u politici koji su povoljni za industriju namještaja i obrt.


Pristup zemlje u mnogim prirodnim resursima daju danak da podrži rast industrije, kineske namještaja i zanatske industrija zapošljava oko 8m radnika, direktno i indirektno.

 

Sajam kantona CIFF i programi za promovisanje kineskog namještaja i zanatskih proizvoda na međunarodnom tržištu, što je najveća Business-to-Business izložbi u Kini. Položenim izložba CIFF, Većina proizvodnje namještaja i dobavljač je napravila značajne rezultate, a na sajmu kantona na drugom izraz uskoro će početi od 23. do 27. aprila. Dobro došli posjetiti našu tvornicu nakon sajmu kantona.

 

Sajam kantona će okupiti domaćim proizvođačima namještaja i zanatske igračima tousands kupaca, distributera i agenata iz cijelog svijeta, uključujući i Europi, SAD-u, na Bliskom istoku, Australiji i Aziji. Postoje zemlje su naši glavni izvoznim tržištima, svi mi imamo neke velike klijente na ovim tržištima, naša Mobile postolje, arhivski ormari i ured ormari su najprodavaniji u ovim zemljama. Naš novi dizajn i visoka kvaliteta proizvoda su prirodni i avaju okolinu u prijateljskim odnosima sa jedinstvenim, što predstavlja vještinu zanatlija, to je jedan od razloga što VMSworks Uredski namještaj doživljavaju i luksuzne proizvode i veoma poželjno u Europi, SAD-u, Australiji. VMSworks Mobile postolje i ormarima vrata tambura imaju veliki potencijal u širem globalnom tržištu. VMSworks kancelarijskog namještaja su jedan od vodećih furnitrue i zanatskih proizvoda za kinesko tržište. U isto vrijeme, VMSworks će se nastaviti razvijati nove proizvode u narednih.

 

Dobro došli posjetiti našu tvornicu i kontaktirajte nas. Hvala ti.