Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas


Henan Vimasun Industry Co,   Ltd.   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobilni: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Website:   www.vmsfurniture.com

Dodaj: Nacionalni univerzitetski naučni park,

Grad Zhengzhou , provincija Henan , Kina. 450000


Dom > Izložba > Sadržaj
VMSworks i izložba
Jan 10, 2017

Kina uvoz i izvoz sajam, poznat i kao u "Kantona sajam, osnovana je 1957. Co-domaćin je Ministarstvo gospodarstva u PRC i narodne vlasti u pokrajini Guangdong i organizaciji Kina vanjske trgovački centar, održava se svakog proljeća i jeseni u Guangzhou, Kina. Kantona fer je sveobuhvatan međunarodni trgovinski događaj s najdužu povijest, u najvećoj Mjeri, najkompletniji razne izložbe, najveći kupac pohađanje, najširem raspodjela buyersand #39; zemlja podrijetla i najveći promet poslovanja u Kini.


About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price


Nakon 60 godina i #39; reformu i inovativni razvoj, Kanton fer je izdržao razne izazove i nikada bio prekinut.

VMSWorks uredski namještaj također raste zajedno sa Kantona sajam u ovih posljednjih nekoliko godina, VMSworks je nastavio s vremenom i korakeodKina je reforma i otvaranje riječi stranih trgovina i razvoj. VMSworks uredski namještaj je počinjen voziti transformacije i nadogradnji vanjske trgovine i usmjerena na specijalizacije, tržišne orijentacije, podatke aplikacija i svijeta perspektive. Također smo napredak pametan model i zeleni razvoj. VMSworks jePrebacuje iz jednog posla za izvoz uredski namještaj sveobuhvatan jedan motivima poslovni dizajn, nudi informacije i savjetovanja, promocija proizvoda i projekata uz veći napredak.


S razvojem svjetske ekonomije i zahtjevima, ćemo imati plan za sudjelovanje stranih izložbi, tako da smo mogli biti bliža našem kupcu i olakšati vaše poslovanje više, istovremeno, dobijemo neke odlične ideje sa stranih tržišta, promoviramo naše proizvode i usluge kako bi odgovarao svoj drugačije demads.


Da se prilagode na promjenjivom okruženju kod kuće i u inozemstvu, VMSworks je uveo novu ideju i usvojen tržišnim pristupom u poslovne promocije. Cilj nam je stvaranje bolji iskoristiti od informacija i tehnologija i stvaranju naše vlastite marke u promociju.

Dobrodošli u tvornicu i kompanija, Veselimo surađivati s tobom.

Usput, molim te čuvaj se kad ste u Kini. Ako nešto možemo učiniti za vas, samo kontaktirajte nas bilo kada.Par: VMSworks pokretno postolje i mobilne nosače

Sljedeći: ne